Gostujuće predavanje za studente FON-a (petak 14.10.2022, sala D301)

  • Post author:
  • Post category:Opšte

U petak, 14. oktobra od 10:15 časova na predmetu Veštine i tehnike poslovne komunikacije održaće se gostujuće predavanje za studente FON-a. Predavanje će održati Marko Stojanović, autor knjige “Komunikator = Gladijator”.

Marko Stojanović je poznati srpski glumac i pantomimičar (student Marsel Marsoa i predsednik Svetske organizacije pantomimičara), univerzitetski profesor scenskog pokreta i glume, predavač i trener za javni nastup i neverbalnu komunikaciju, sportski radnik i humanista. On ima više od 30 godina kontinuiranog profesionalnog iskustva kao glumac koji je glumio na srpskom, engleskom i francuskom jeziku, ali i bez reči.
Od 1994.godine je počeo da radi na visokoškolskim institucijama i trenutno ima zvanje vanrednog profesora, a dugo godina je bio i šef katedre za glumu na Akademiji lepih umetnosti. Od kraja prošlog veka i početka ovog se bavi i držanjem predavanja, seminara i treninga unepređenja veština komunikacije, javnog nastupa i neverbalne komunikacije. Tokom godina je došao i do sopstvenog metoda koji je nazvao ”Voice & Body Management Training“.

Dodatne informacije:
sr.wikipedia.org/wiki/MarkoStojanović(glumac)
imdb.me/marko