Гостујуће предавање за студенте ФОН-а (петак 14.10.2022, сала Д301)

  • Post author:
  • Post category:Опште

У петак, 14. октобра од 10:15 часова на предмету Вештине и технике пословне комуникације одржаће се гостујуће предавање за студенте ФОН-а. Предавање ће одржати Марко Стојановић, аутор књиге “Комуникатор = Гладијатор”.

Марко Стојановић је познати српски глумац и пантомимичар (студент Марсел Марсоа и председник Светске организације пантомимичара), универзитетски професор сценског покрета и глуме, предавач и тренер за јавни наступ и невербалну комуникацију, спортски радник и хуманиста. Он има више од 30 година континуираног професионалног искуства као глумац који је глумио на српском, енглеском и француском језику, али и без речи.
Од 1994.године је почео да ради на високошколским институцијама и тренутно има звање ванредног професора, а дуго година је био и шеф катедре за глуму на Академији лепих уметности. Од краја прошлог века и почетка овог се бави и држањем предавања, семинара и тренинга унепређења вештина комуникације, јавног наступа и невербалне комуникације. Током година је дошао и до сопственог метода који је назвао ”Voice & Body Management Training“.

Додатне информације:
sr.wikipedia.org/wiki/МаркоСтојановић(глумац)
imdb.me/marko