Нина Петровић

Trade marketing supervisor у Coca Cola Hellenic

Дипломирала сам 2016. Године на Факултету за културу И медије на смеру “Односе с јавношћу”, након чега сам стекла звање Дипломирани комуниколог и решила да се даље усавршавам у овој области на Мастер студијама Факултета организационих наука, где сам након мастер рада код ментора Милице Костић Станковић на тему “Позиционирање новог производа и анализа тржиста у
индустрији меда” стекла звање Мастер менаџер организационих наука. Након рада у стартуп окружењу решила сам да се опробам у мултинационалном окружењу и од 2018. радим у Coca Cola Hellenic маркетинг тиму, сада на позицији Траде маркетинг супервизора за развој канала продаје, у делу сарадње са кључним купцима.
Да се не бавим овим послом била бих предузетник дефинитивно. За успех је потребно да сваког дана устајемо са жељом да будемо боља верзија себе, да радимо на самопоуздању и излазимо из зоне конфора.
Животни мото којим се водим је “Кееп гоинг”, само напред, не одустај.
Мој херој је моја мама, моја породица, без које не бих била све ово што сам данас.
Омиљена књига, коју сам више пута прочитала и коју бих свима препоручила је “Вожња живота”, прича о Роберту Ајгеру, његовој каријери, успонима, падовима и невероватној жељи да успе у ономе што је замислио.
Студије су један од најлепших периода у животу, које треба што боље искористити за даљу припрему за све пословне изазове. Однос са колегама је непроцењив и касније може помоћи у пословном окружењу, познанства су нешто што се у 21.веку цени исто колико и информација.
Са мастер студија чувам сјајна искуства ментора предавача које сам сваки пут једва чекала и којих се увек сетим кад ја будем у тој улози.
Ноћ пред испит и позитивна трема су нешто чега се сећам и памтим као да је јуче било. Тај осећај и сада понекад имам пред важну презентацију коју имам на послу и увек буди лепе успомене.